TAPAHTUMATILAT

Pyhäniemen kartanomiljöö tarjoaa erityylisiä tiloja niin yksityis- kuin yritysjuhliin sekä kokouksiin. Tiloissamme ei ole anniskeluoikeutta. Tilaisuuden järjestäjä vastaa halutessaan itse alkoholijuomien hankinnasta. Tarkoin valittujen kumppaneidemme kautta saat tarvittaessa tilaisuuteen somistuksen, cateringin ja anniskelupalvelut.


PÄÄRAKENNUS 1. KRS

Pyhäniemen kartanon päärakennuksen ensimmäisen kerroksen tilat koostuvat viidestä salista ja sisääntulohallista. Herraskartanotunnelmaa huokuvat salit on sisustettu ajan henkeen sopivaksi. Ensimmäisen kerroksen n. 100m2 tilat sopivat maksimissaan 80 hengen tilaisuuksiin. Tilat ovat ympärivuotisessa käytössä.

PÄÄRAKENNUS 2. KRS

Päärakennuksen toisen kerroksen tilat on modernisoitu valoisiksi erikokoisiksi huoneiksi. Erikoisuutena jokaisessa huoneessa on valloittava kaakeliuuni. Tiloja ei ole kalustettu, joten niitä on helppo muunnella tilaisuuden teeman mukaan. Huoneita on hallin lisäksi kahdeksan ja sallittu henkilömäärä on 50. Tilat ovat pääasiassa kesäkäytössä. 

 
 

KAVALJEERI -RAKENNUS 1. KRS

Kavaljeerin eli kartanon sivurakennuksen ensimmäisen kerroksen tilat tarjoavat rustiikkisen miljöön hirsiseinineen erilaisiin tilaisuuksiin maksimissaan 60 hengelle. Tilat koostuvat seitsemästä erikokoisesta huoneesta, joiden pinta-ala on n. 100 m2. Tila on ainoastaan kesäkäytössä.

JÄÄKELLARI

Kartanon puistossa sijaitsee viehättävä punatiilirakennus, Jääkellari. Jääkellari tarjoaa elämyksellisen ja intiimin ympäristön pieniin tilaisuuksiin esimerkiksi hääjuhlissa vihkimiseen tai yritystilaisuuksissa viininmaisteluun. Jääkellari on kooltaan n. 20m2. Tila ei ole lämmitetty. 

 
prev next