KARTANOHÄÄT

Pyhäniemen kartanon kaunis miljöö tarjoaa upeat puitteet ikimuistoisen häätilaisuuden järjestämiseen. Pääsisäänkäynti taittuu Hollolan keskiaikaisen kivikirkon suunnasta vanhaa lehmuskujaa pitkin kartanon sisäpihalle. Kartanon vehmaalta puistoalueelta löytyy useita viehättäviä vihki- ja vastaanottopaikkoja. Hääjuhla voidaan järjestää kartanon päärakennuksessa joko illallistyyppisenä tai cocktail -tilaisuutena. Päärakennuksen historialliset ja elegantit salit huokuvat herraskartanotunnelmaa ja mahdollistavat yksilöllisen häätilaisuuden järjestämisen hääparin toiveiden mukaisesti..

 

JUHLATILAT

Pyhäniemen kartanon päärakennuksen edustustilat ovat kahdessa kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat salonki, musiikkihuone, kirjasto sekä ruokasali ja teehuone. Toisessa kerroksessa on hallin ohella käytettävissä kahdeksan huonetta. Juhlatiloina toimivat lisäksi alakerran katettu terassi ja yläkerran parveke. Kartanon puistosta löytyy myös viehättävä Jääkellari -rakennus, joka on ihanteellinen paikka esimerkiksi vihkimiselle. 


Päärakennuksen tilat soveltuvat 50 hengen istuviin illallisiin ja jopa 130 hengen cocktail -tilaisuuksiin.

VALMISTELUT

Hääpakettiin kuuluu kaksi tunnin mittaista suunnittelutapaamista juhlakoordinaattorin kanssa. Hääjuhlan valmisteluihin kuuluu olennaisena osana myös tilojen somistus ja kukitus. Meidän yhteistyökumppanimme auttavat mielellään hääparia luomaan tiloihin juuri heidän juhlaan sopivan teeman ja tunnnelman.

 
Hääesite_2023.pdf

Tiedustelut ja varaukset:

(03) 788 1466

info@pyhaniemenkartano.fi

 
 
TOTEUTTAMASSA IKIMUISTOISIA JUHLIA KANSSAMME