YKSITYIS- JA YRITYSTILAISUUDET

Pyhäniemen kartanon kaunis, historiaa huokuva ympäristö sekä päärakennuksen juhlavat edustustilat luovat ihanteelliset puitteet erilaisille korkeatasoisille juhla- ja edustustilaisuuksille. Yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen on monenlaisia mahdollisuuksia vuoden ympäri. Pyhäniemen kartanon tarkoin valittujen yhteistyökumppaneiden avulla luomme tilaisuudesta juuri teidänlaisenne. 

 

JUHLATILAT

Pyhäniemen kartanon päärakennuksen edustustilat ovat kahdessa kerroksessa. Ensimmäisen kerroksen herraskartano-tunnelma ulottuu viiden salin läpi. Kristallikruunut, upeat kaakeliuunit ja tyyliin sopiva sisustus johdattaa vierailijan aikamatkalle 1800-luvulle. Toisen kerroksen modernisoidut ja valoisat tilat koostuvat 8 huoneesta, joissa jokaisessa erikoisuutena on valloittava kaakeliuuni.


VALMISTELUT

Tilavuokraan kuuluu kaksi tunnin mittaista suunnittelutapaamista juhlakoordinaattorin kanssa. Juhlan valmisteluihin kuuluu olennaisena osana myös tilojen somistus ja kukitus. Meidän yhteistyökumppanimme auttavat mielellään Teitä juhlan teeman ja tarjoilujen suunnittelussa. 

 
Pyhäniemi juhlatilaesite 2023.pdf

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous:
(03) 788 1466
info@pyhaniemenkartano.fi

 
 
 

TOTEUTTAMASSA IKIMUISTOISIA JUHLIA KANSSAMME